Prognoza meteo 12 martie. Vin ploile!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
11/03/2018, 00:00
Prognoza meteo 12 martie. Vin ploile!

Vremea va deveni instabilă în cea mai mare parte a ţării şi va fi în continuare mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 grade in Moldova si 19 grade in sudul Munteniei, cu cele mai ridicate valori în sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 9 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 1…2 grade. Înnorările vor fi temporar accentuate şi va ploua, ziua mai ales în jumătatea de vest a ţării, iar spre seară şi noaptea în toate regiunile.

Vor fi mai ales averse, însoţite pe arii restrânse şi de descărcări electrice, iar local, cu precădere în sud-vest, se vor depăşi 15 l/mp şi izolat 20…30 l/mp. Precipitaţii mixte vor mai fi doar în zona montană înaltă, la peste 1900 m altitudine. Vântul va avea intensificări locale, îndeosebi în cursul zilei, mai ales în vest, est şi la munte. La începutul intervalului vor fi condiţii de ceaţă în sud şi sud-est.

Prognoza 12 martie. În Bucureşti vor fi 18 grade Celsius!

În Bucureşti, vremea va fi în continuare deosebit de caldă, dar va deveni instabilă. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 7…8 grade. Cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate spre seară şi noaptea când vor fi ploi de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×