Prognoza meteo 12 iulie. Vremea continuă să se încălzească

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/07/2018, 17:49
Prognoza meteo 12 iulie. Vremea continuă să se încălzească
Prognoza meteo 12 iulie

Meteorologii au emis prognoza meteo 12 iulie. În interiorului arcului carpatic și zona montană, unde valorile termice diurne vor fi apropiate de cele din intervalul precedent, în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, ploi sub formă de aversă, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În restul teritoriului, vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, mai ales spre seară și în primele ore ale nopții. Izolat, îndeosebi la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, iar cele minime în general între 13 și 23 de grade.

Prognoza meteo 12 iulie. În București vor fi 32 de grade Celsius

Vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă. Temperatura maximă va fi de 31….32 de grade, iar cea minimă de 17….19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și condiții de averse, îndeosebi spre seară și în primele ore ale nopții. Vântul va sufla slab și moderat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×