Prognoza meteo 11 mai. Vremea se încălzește ușor, dar va mai ploua

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/05/2018, 16:46
Prognoza meteo 11 mai. Vremea se încălzește ușor, dar va mai ploua
Prognoza meteo 11 mai

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 11 mai! Vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a zilei şi se vor semnala averse şi descărcări electrice, local în zonele de deal şi de munte, pe arii mai restrânse în centru şi sud şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină, cu precădere în nord-vestul extrem al teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Dobrogea, iar temporar şi în celelalte regiuni, asociat averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiuni şi 16 grade în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo 11 mai. În București vor fi 24 de grade Celsius

În București, vremea se va încălzi uşor, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala ploi de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×