Prognoza meteo 11 iulie. Vremea se încălzește, dar vor fi nori răzleți

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/07/2018, 17:26
Prognoza meteo 11 iulie. Vremea se încălzește, dar vor fi nori răzleți
Prognoza meteo 11 iulie

Meteorologii au emis prognoza meteo 11 iulie. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse local în regiunile nordice și nord-estice și în zonele montane și submontane, unde vor fi posibile cantități de apă mai însemnate, în timp ce în restul teritoriului va ploua pe arii restrânse.

Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vor fi posibile căderi de grindină. Noaptea astfel de fenomene se vor semnala cu precădere în vest și nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade in estul Transilvaniei, poate si in nordul Moldovei și 30 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime, în general, între 12 și 22 de grade.

Prognoza meteo 11 iulie. În București vor fi 30 de grade Celsius

În București, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar numai trecător vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×