Prognoza meteo 10 mai. Vremea se răcește ușor și va ploua

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/05/2018, 17:00
Prognoza meteo 10 mai. Vremea se răcește ușor și va ploua
Prognoza meteo 10 mai

Meteorologii au emis prognoza meteo 10 mai. În jumătatea de est a țării și în zonele montane, cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar valorile de temperatură se vor situa în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii mai. În restul teritoriului va fi în continuare o vreme caldă, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales în a doua parte a zilei și la începutul nopții prin înnorări temporar accentuate, local averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, iar izolat grindină.

Prin cumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăsi local 20…30 L/MP. Vântul va sufla în general moderat în est-sud-est și va avea intensificări de scurtă durată, asociat averselor în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade.

Prognoza meteo 10 mai. În București vor fi 22 de grade Celsius

În București, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această perioadă din an, cerul va fi înnorat și temporar va ploua. Se vor cumula cantități de apă în medie de 10 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×