Prognoza meteo 1 noiembrie. Vremea se menţine rece!

Filon Stan   
în Hotnews
01/11/2017, 09:11
Prognoza meteo 1 noiembrie. Vremea se menţine rece!

Prognoza meteo 1 noiembrie vine cu vreme rece pentru aceastã datã, temperaturile maxime urmând a se încadra, în general, între 5 şi 12 grade, iar cele minime se vor situa între -6 şi 4 grade, uşor mai ridicate doar în Dealurile de Vest.

În cursul zilei, cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitaţii slabe în centrul şi estul teritoriului. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte, local în Moldova şi în Transilvania şi mai ales sub formã de ploaie, pe arii restrânse în Dobrogea şi în Muntenia. Noaptea, cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi în extremitatea nord-vesticã a ţãrii, unde izolat vor fi condiţii de ploaie slabã. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 1 noiembrie. Temperaturile vor atinge 11 grade în Bucureşti

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã, dar şi în regiunile estice. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã şi de brumã.

În Bucuresti, vremea va fi rece pentru aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul a 11 grade, iar cea minimã va fi de -1…1 grad. Cerul va avea unele înnorãri ziua, când vor fi posibile ploi slabe, trecãtoare, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab şi moderat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×