Prognoza meteo 1 mai! Vremea va fi deosebit de călduroasă, dar va ploua răzleț!

în Stiri de ultima ora
30/04/2018, 19:36
Prognoza meteo 1 mai! Vremea va fi deosebit de călduroasă, dar va ploua răzleț!
Prognoza meteo 1 mai

Meteorologii au emis prognoza meteo 1 mai! Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza, în vestul, centrul și nordul țării, unde pe arii restrânse, cu precădere în zona montană, vor fi ploi slabe de scurtă durată și descărcări electrice.

În vest și nord-vest vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar și, trecător, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18…20 de grade pe litoral și în jurul a 29 de grade în zonele de câmpie, iar cele minime se vor situa între 8 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 3 grade.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 1 mai. În București vor fi 29 de grade Celsius

La București, vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×