Prognoza meteo 1 iunie! Vremea se menține călduroasă!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
31/05/2018, 19:32
Prognoza meteo 1 iunie! Vremea se menține călduroasă!
Prognoza meteo 1 iunie

Vremea se va menţine călduroasă în majoritatea zonelor, cu temperaturi maxime între 27 şi 34 de grade, valori uşor mai scăzute urmând a se înregistra pe litoral şi în deltă, unde vor fi între 22 şi 25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse averse şi descărcări electrice, mai ales după-amiaza şi seara şi cu precădere în zonele montane, submontane, în vestul şi în centrul ţării.

Vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări în sud-estul teritoriului, în special în zona litoralului, dar de scurtă duratã posibil şi în rest, asociat averselor. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 19 grade.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 1 iunie. În București vor fi 33 de grade Celsius

În București, vremea se va menţine călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minima termică va fi de 14…16 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×