Profeții dezastruoase pentru omenire venite de pe muntele Athos!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
15/06/2018, 19:18
Profeții dezastruoase pentru omenire venite de pe muntele Athos!GALERIE FOTO
Profetii de pe muntele Athos

Muntele Athos se spune că este unul sfânt, iar preoții care ajung acolo își dau cumva examenul final într-ale credinței. Credință mai mare ca aici, nu găsești nicăieri. Oamenii lui Dumnezeu însă ajung la un nivel la care pot vedea cumva viitorul. Dumnezeu le arată unora dintre ei viitorul, iar profețiile lor s-au adeverit de cele mai multe ori. Cea mai recentă viziune a vorbit despre un sfârșit apocaliptic. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Lucrurile sunt acum într-o stare de deteriorare – condiţie care în momentul de faţă este comună pentru lumea întreagă. Şi ca urmare a acestei condiţii va începe mânia lui Dumnezeu. Am atins limita.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Profețiile de pe muntele Athos vorbesc despre Apocalispă

Şi acum se va întâmpla ceea ce Dumnezeu, în mila Sa, a îndurat. El acum va pedepsi aspru, datorită dreptăţii sale, pentru că a venit timpul pentru aceasta. Va fi un război, şi mai multe războaie, şi vom trece prin mari dificultăţi”, a declarat unul dintre călugării de la muntele Athos, potrivit teotrandafir.com.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×