Profesor filmat în timp ce sărută pasional o elevă, în fața clasei! Video șocant!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
31/05/2018, 09:45
Profesor filmat în timp ce sărută pasional o elevă, în fața clasei! Video șocant!
Profesor filmat in timp ce saruta o eleva

Alt scandal în învățământ! Un profesor de Engleză din Sighetu Marmației a fost filmat în sala de clasă în timp ce săruta cu patimă o elevă de 15 ani, în fața colegilor acesteia. Profesorul a demisionat după ce conducerea școlii s-a autosesizat.

În filmul postat pe internet de colegii fetei se poate vedea cum cadrul didactic o sărută pe fată și o pipăie. ”Am discutat de dimineață cu conducerea unității de învățământ. Ieri am fost informați despre acest incident reprobabil. Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia. Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației. Asemenea comportamente deviante nu au ce să caute în niciun context și cu atât mai mult într-un context educațional.

Profesorul filmat când se sărută cu o elevă chiar în sala de clasă a demisionat

Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere. Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și, oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional”, a declarat Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×