Profesoară acuzată de relații nepotrivite cu un elev! Idila durează de o jumătate de an!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/05/2018, 15:11
Profesoară acuzată de relații nepotrivite cu un elev! Idila durează de o jumătate de an! GALERIE FOTO
Profesoară de română acuzată de relații nepotrivite cu un elev

Acuzații foarte grave la un liceu din Timișoara! Profesoara de română este acuzată de mama unui elev de relații nepotrivite cu fiul acesteia! Profesoara de română al liceului Traian Vuia din Făget are 36 de ani și este căsătorită. Totul a fost descoperit de mama elevului, care a găsit în telefonul fiului său mesaje foarte compromițătoare. Vezi mesajele aici!

Imediat a mers la poliție, apoi s-a dus glonț la școala unde profesoara se pare că îi preda și alt fel de lecții elevului său de numai 16 ani. Relația de iubire dintre cei doi ar dura de mai bine de jumătate de an. Revoltată, mama a mers și a vorbit cu profesoara, însă aceasta a negat totul. La același liceu, o altă idilă nepotrivită a avut loc între profesoara de franceză și un alt elev.

Profesoara de română acuzată de relații nepotrivite cu un elev spune că este nevinovată

Profesoara de Română a fost chemată să dea explicații în legătură cu cele întâmplate și a fost declanșată o anchetă.„La nivelul unității de învățământ a fost formată o comisie de cercetare prealabilă pentru analizarea unei situații între o persoana de sex feminin și una de sex masculin, și dacă se adevarește că persoana de sex feminin este cadru didactic și probele duc la această concluzie, această persoană va răspunde pentru consecințele faptelor ei. Înțeleg că mama a depus și o plângere penala, în paralel se va face si aceasta cercetare. Sanctiunile sunt prevazute in legea Educatiei. Cea mai usoara e un avertisment, iar cea mai grea desfacerea contractului de munca, repet, dacă se dovedește ca este vorba de un cadru didactic. Unitatea de invatamant e angajatorul și tot ea trebuie să ia o decizie”, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro Aura Danielescu, inspector sef ISJ Timis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×