Profa sexy i-a trimis acest selfie deocheat elevului ei! Făceau sex zilnic în maşina ei

Ionuţ Cataramă   
în Monden
22/09/2016, 09:36
Profa sexy i-a trimis acest selfie deocheat elevului ei! Făceau sex zilnic în maşina ei GALERIE FOTO

O profesoară riscă să înfunde puşcăria după ce tot liceul a aflat de relaţia pe care a avut-o cu elevul ei. Mary Beth Haglin (24 de ani) a întreţinut relaţii sexuale cu un adolescent de 17 ani. Au avut o relaţie timp de şase luni, iar profesoara ar putea să petreacă doi ani în spatele gratiilor.

Mary Beth Haglin predă la liceul George Washington din Iowa (Statele Unite ale Ameriic). Ea este acuzată că a exploatat sexual un băiat de 17 ani. Mai mult, femeia a comparat relaţia ei cu filmul „The Graduate”, unde o profesoară îşi seduce studentul, jucat de Dustin Hoffman. Deşi riscă să primească doi ani de închisoare, Mary Beth Haglin a împărtăşit presei un selfie sexy pe care i l-a trimis elevului. De asemenea, ea susţine că adolescentul este vinovat şi că el a fost cel care a sedus-o.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mary s-a lăudat, într-un interviu acordat Inside Edition, că făcea sex cu minorul în fiecare zi, în maşina ei.

„Ne întâlneam de câteva ori pe săptămână, nu neapărat ca să facem sex. Au fost momente când doar stăteam şi vorbeam. Chiar îmi imaginam că este o relaţie serioasă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×