FOTO INCENDIAR cu FATA Prodancei! A devenit MODEL de primă mînă!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
19/03/2015, 23:59
FOTO INCENDIAR cu FATA Prodancei! A devenit MODEL de primă mînă! GALERIE FOTO

Sexy impresara Anamaria Prodan poate să  spună că este o femeie împlinită, aceasta are tot ce îşi doreşte orice femeie, însă fericirea impresarei este dată în mare parte de frumoasa familie pe care o are, dar mai ales de cei trei copii ai săi.

VESTE TERIBILA PENTRU BECALI, IN AREST!!! SOTIA L-A ANUNTAT CA DIVORTEAZA!!!

Fiica cea mare a impresarei, Rebecca a defilat pe podiumul de modă de la Bucharest Fashion Week, fără emoţii, avînd o prezenţă care a stîrnit aplauzele întregii audienţe! – VEZI GALERIE FOTO SUS CLICK PE POZA IMEGINI INCREDIBILE CU FIICA PRODANCEI

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

Prodanca este foarte mîndră de evoluţia fetei sale şi îi este alături de fiecare dată, totodată, crede că are absolut toate atuurile pentru a deveni un model de succes. „Îi doresc să fie mîndră şi să înţeleagă că Dumnezeu a înzestrat-o cu toate calităţile pentru a fi fotomodel. Eu îi spun fotomodelul meu. Are deja 1.75 m la 15 ani şi eu cred că mai creşte”, a spus Anamaria  pentru Star News.

VIDEO INCENDIAR! Iată DOVADA! Casnica şi Drăghia sînt ÎMPREUNĂ! N-AU MAI REZISTAT SI AU DAT FRAU LIBER PASIUNII!!! IMAGINI EXPLICITE!!!

Persoanele care au participat la prezentarea de la Bucharest Fashion Week au spus că este o mare asemanare între Rebecca şi fotomodelul internaţional, Catrinel Menghia, cea care a participat la mai multe prezentări pentru marile case de modă din lume.

DIVORŢ cu SCANDAL în Antena 1! Îndrăgită de milioane de telespectatori, VEDETA S-A RĂZBUNAT CRUNT pe soţul INFIDEL!!! Cu cine S-A „CUPLAT”!!!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×