Probleme pentru Sorana Cîrstea! Părinţii, la un pas de ÎNCHISOARE. Motivul este halucinant

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
20/03/2014, 08:42
Probleme pentru Sorana Cîrstea! Părinţii, la un pas de ÎNCHISOARE. Motivul este halucinant

Aflata la Miami, unde asteapta sa isi intalneasca o noua adversara, Sorana Carstea nu are nici cea mai vaga idee de problemele pe care le traverseaza parintii ei. Acestia au fost calcati de procurori si au fost la un pas de a ajunge la inchisoare.
Face parte dintre primele 30 de jucatoare de tenis ale lumii, iar in prezent se afla la Miami, acolo unde asteapta sa isi intalneasca urmatoarea adeversara. Sorana Carstea nu se lauda, insa, numai cu o cariera de succes, ci si cu o copilarie extrem de fericita.

Tanara in varsta de 24 de ani provine dintr-o familie bogata din Targoviste si are o relatie extrem de apropiata cu parintii sai. Cu toate acestea, sportiva nu este la curent cu problemele pe care parintii sai le au de cateva saptamani. Mai exact, depozitele acestora de carne au fost calcate de procurorii DIICOT, iar mai apoi au fost audiati in dosarul carnii expirate. Liliana Carstea si sotul ei au fost luati din curtea casei si dusi cu duba jandarmilor la sediul DIICOT.

Dupa cateva ore de interogari, parintii Soranei au fost lasati sa mearga acasa si nu au fost pusi sub acuzare: „Fata nu stie nimic din toate astea. Parintii ei nu au vrut sa o sperie, sa o ingrijoreze. Ea trebuie sa se pregateasca pentru meciuri. Mama si tatal sau au fost extrem de stresati in ultima perioada si nu au vrut sa transmita si fetei starea lor”, a declarat un apropiat al familiei Carstea, pentru CANCAN.ro.

sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×