Probleme pentru Cătălin Botezatu! Iubita sa, Monica Hill, operată de urgenţă

Cătălin Botezatu are probleme, pentru că cea despre care s-a tot spus că este iubita sa, Monica Hill, a fost operată de urgență. Zvonurile cum că cei doi ar fi împreună au început în vara anului trecut, când Monica Hill și Botezatu s-au distrat împreună la Untold 2018.

Din acel moment, bruneta sexy a început să fie, în ochii oamenilor, partenera de viață a creatorului de modă. În prezent, tânăra a ajuns de urgență pe mâna medicilor, aceștia descoperindu-i fetei un chist ovarian.

Iubita lui Cătălin Botezatu, Monica Hill, a fost operată de urgență

„Da, chiar am fost la mai mulţi doctori, am avut nevoie de mai multe opinii legate de problema aceasta. Am avut multe simptome şi chiar m-am simţit foarte rău, nu am ieşit o săptămână din casă… Nu, nu este o operaţie care durează foarte mult şi nici internată nu o să fiu nevoită să stau mai mult de două zile. Este o recuperare uşoară.

Tânăra a reprezentat România la concursul Miss Intercontinenta

În două săptămâni aş putea să-mi reiau activităţile zilnice. Cred că va fi de 0,5 – 1 centimentru cicatricea şi va dispărea foarte repede. Sunt foarte bine acum, cel puţin din punct de vedere psihic, am mulţi prieteni care mă susţin”, a declarat Monica Hill pentru spynews.ro.

Zvonurile cum că cei doi ar fi împreună au început în vara anului trecut, când Monica Hill și Botezatu s-au distrat împreună la Untold 2018

Tânăra a reprezentat România la concursul Miss Intercontinental, ce s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Clujeanca a făcut primii pași în modelling de la vârsta de 12 ani și a lucrat cu mulți creatori de modă renumiți din țară, precum Romanița Iovan, George Hojbotă, însă a ales să se oprească la Cătălin Botezatu.