Nervos că nu mai prinde echipa, un jucător de la Steaua a ajuns în pragul disperării

Roxana Brănişteanu   
în Reality show
20/09/2013, 12:02
Nervos că nu mai prinde echipa, un jucător de la Steaua a ajuns în pragul disperării GALERIE FOTO

Mihai Costea suferă atît pe plan profesional, cît şi sentimental. Pentru că nu mai prinde primul 11 la Steaua, după ce Laurenţiu Reghecampf i-a arătat uşa la propriu, stelistul este din ce în ce mai nervos în ultima vreme. 

Şi cum cariera merge mînă-n nînă cu dragostea, „Nilă” se ceartă tot mai des cu a sa iubită, care l-a urmat sfinţeşte pînă acum, Daniela Crudu. Slăbită şi cu ochii umflaţi de plîns, Daniela le-a mărturisit apropiaţilor că „Nilă” este tot timpul irascibil şi se ceartă cu ea din cauza faptului că acesta a fost pus pe bară de antrenorul „roş-albaştrilor”, anunţă Cancan.

„Pentru mine, Mihai Costea nu mai contează la echipa Stelei. Nu am cum să accept aceste lucruri. El era supărat că nu a fost reţinut în lot. Noi stăm în cantonament imediat după meciuri şi el nu a vrut să coboare la masă. L-am chemat, am înţeles că este supărat, dar asta nu înseamnă să nu-ţi respecţi colegii. De acum, Mihai Costea nu mai contează la Steaua, e trimis la echipa a doua, care nu există”, tuna Reghe în urmă cu ceva timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×