Aterizare de urgenţă la Cluj-Napoca! O pasăre a stricat motorul unei aeronave, după decolare!

Filon Stan   
in Galerie foto
02/04/2018, 13:02
Aterizare de urgenţă la Cluj-Napoca! O pasăre a stricat motorul unei aeronave, după decolare! GALERIE FOTO

Probleme serioase pentru o cursă Blue Air decolată de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca! Avionul cu aproape 100 de pasageri la bord a întâmpinat probleme imediat după decolare, când s-a auzit un zgomot puternic la unul dintre motoare. Imediat, aeronava a început să tremure, iar pilotul a decis să aterizeze de urgenţă. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

La aterizare, aeronava a fost aşteptată pe pistă de maşini de pompieri. Nimeni nu a fost rănit, opasagerii au ajuns la Bucureşti cu o altă cursă, cu o întârziere de peste două ore. Cu toate acestea, compania a precizat într-un comunicat că pasagerii nu au fost nicio secundă în pericol.  

Motorul avionului a fost aproape distrus de o pasăre

”În urma inspecţiei realizată de echipa noastră tehnică s-a concluzionat faptul că motorul a fost impactat în urma ingestiei unui FOD, un animal sau o pasăre, chiar la ridicarea aparatului de la sol. După cum se observă şi din imaginile ataşate prezentului comunicat de presă, motorul prezintă semnele clare ale ingestiei  unui corp extern (FOD) la decolare”, a precizat compania Blue Air. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Iarna vine mult mai repede, anul acesta! Ce se întâmplă cu vremea

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.