Viaţa de cuplu a devenit monotonă pentru frumoasa Lora! Efectiv se plictiseşte alături de iubitul ei!

Filon Stan   
în Femei frumoase
19/02/2018, 16:03
Viaţa de cuplu a devenit monotonă pentru frumoasa Lora! Efectiv se plictiseşte alături de iubitul ei! GALERIE FOTO

Lora şi-a întrebat prietenii virtuali ce alte activităţi de cuplu să mai inventeze. „Nu ştiu ce să fac cu Ghenu. I-am promis că i-am pregătit o seară nebună de weekend şi acum sunt în pană de idei. Voi ce faceţi, cum vă distraţi voi? Cum vă distraţi când ieşiţi în oraş? Mergeţi la film, mergeţi la biliard, la bowling? Am făcut astea, cât să le faci? Tot timpul, tot timpul, tot timpul?”, a întrebat vedeta pe Instagram.

În loc de idei de „quality time” a primit un val de critici de la admiratorii cărora nu le-a plăcut episodul ei emoţional dintr-o emisiune televizată şi au acuzat-o că este „plângăcioasă”.

Probleme în Paradis? Lora cere sfaturi de cuplu de la fani

Lora le-a explicat fanilor că nu este cazul de aşa ceva. „Nu plâng mult, adică… Sunt momente, secunde în care mă emoţionez şi acele secunde sunt date pentru că emoţia este dată şi păstrată la montaj şi dată la TV. Acum, de aici până la a mă face voi pe mine plângăcioasă… Chiar dacă mă alintaţi, este foarte mult şi mă deranjează”, s-a… plâns Lora. Vedeta se consideră un om sensibil, nu o persoană care se văicăreşte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×