Probleme de sănătate pentru Carmen Dan! În ce situaţie se află fostul ministru de Interne

Probleme de sănătate pentru Carmen Dan, fostul ministru al Internelor. Chiar înlocuitorul său, Nicolae Moga a fost cel care a anunţat situaţia pe care o traversează Carmen Dan. Acesta a precizat că nu a apucat până în acest moment să se întâlnească față în față cu cea căreia i-a luat locul. „Nu m-am întâlnit cu Carmen Dan. Știu că are probeme de sănătate. Ieri nu m-am întâlnit cu ea să îi dau un buchet de flori.

Probleme de sănătate pentru Carmen Dan!

Nu e o joacă pentru o doamnă senator acest minister. O să îi mulțumesc pentru activitate, vom continua ce a fost bun”, a declarat Nicolae Moga. Vă reamintim că fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan și-a depus demisia nu înainte de a transmite că nu își reproșează nimic în mandatul pe care l-a avut. „Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg că nu din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică”, spunea Carmen Dan.

„Înțeleg că nu intră în discuție niciun criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Nu ne-am deranjat până acum, acum deranjează. Mă aștept să ia act de demisia mea. Demisia e un gest unilateral. Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister și sper să rămână în topul încrederii ministerul de interne.

Carmen Dan a fost înlocuită la MAI. Sursa foto – facebook

Cum a plecat din minister

Plec cu fruntea sus din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot”, a mai spus Carmen Dan. Fostul ministru al Internelor a fost contrat serios la doar câteva momente de Viorica Dăncilă. „Doamna Carmen Dan cred că este dezinformată. PSD nu va ceda niciodată presiunilor președintelui. O să fac declarații la finalul CEX. Eu cred că membrii partidului nostru nu au învățat nimic.

Eu consider că atunci când crezi într-un partid, declarațiile le faci mai întâi în interiorul partidului, după public”, a spus Viorica Dăncilă. Trebuie specificat faptul că Dan Carmen era o apropiată a lui Liviu Dragnea, fostul lider al partidului.