Probleme cu ANAF! Românii s-au revoltat, după ce site-ul agenției a picat

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
11/03/2019, 09:01
Probleme cu ANAF! Românii s-au revoltat, după ce site-ul agenției a picatGALERIE FOTO
Românii s-au revoltat după ce site-ul ANAF a picat!

Erori repetate la site-ul oficial ANAF! Români s-au revoltat din cauza erorilor repetate. Aceștia au fost deranjați de faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației Unice este pe 15 martie, din ce în ce mai aproape, iar aceștia nu se pot folosi pe deplin de timpul rămas. Află ce arată documentul oficial, dar și cum să te înregistrezi pe site-ul ANAF, care este căzut.  Legislația fiscală în vigoare arată că Declarația Unică este obligatorie și se poate face doar în mediul online din acest an.

ANAF, probleme grave cu site-ul! Acesta a picat

Românii au termenul limită pentru depunerea Declarației Unice până pe data de 15 martie, dar, din păcate, aceștia nu reușesc să se folosească de ultimele 4 zile din cauza faptului că site-ul oficial întâmpină probleme. Declarația Unică se poate face, din acest an, doar online. „În prezent, portalul ANAF generează erori de accesare, deoarece resursele TIC disponibile sunt suprasolicitate. Se identifică soluții de utilizare optimă a tuturor resurselor”, arată mesajul de eruoare de pe site.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Erorile repetate i-au făcut pe români să se revolte, astfel că termenul limită anunțat că va fi pe 15 martie, s-a schimbat în 31 iulie 2019. În acest context, românii nu vor mai trebui să se împiedicile erorilor site-ului. „În anul 2019, termenul de 15 martie inclusiv prevăzut pentru depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice, se prorogă până la data de 31 iulie 2019 inclusiv”, se arată în documentul oficial.

ANAF, probleme grave cu site-ul! După ce pagina oficială a picat, data depunerii Declarației Unice s-a schimbat
ANAF, probleme grave cu site-ul! După ce pagina oficială a picat, data depunerii Declarației Unice s-a schimbat

Cum să te înregistrezi pe site-ul ANAF?

1. Numărul documentului format din 12 cifre, înscris în partea stângă-sus a primei pagini a scrisorii primite.
2. Codul Numeric Personal (CNP), sau Numărul de Identificare Fiscală (NIF), înscris sub numărul documentului.
3. Seria și numărul actului de identitate.
4. Adresa de e-mail proprie.
5. Numărul telefonului mobil personal.
6. Un nume de utilizator ales pentru autentificarea în SPV.
7. O parolă necesară autentificării în SPV.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×