PRO TV, anunț important despre Andi Moisescu! Ce se întâmplă cu emisiunea Apropo TV

Pro TV a făcut un anunț important despre emisiunea prezentată de Andi Moisescu, Apropo TV. Show-ul se pregătește de un nou sezon, cu o structură mai dinamică și cu rubrici noi, după cum anunță producătorul emisiunii, Red Spike Film.

Pro TV, anunț important despre Andi Moisescu

În urmă cu aproape o săptămână, Andi Moisescu a primit o lovitură teribilă din partea postului de televiziune la care lucrează. Pro TV i-a scos din grilă emisiunea Pe Bune?!, după doar două ediții și încă nu este clar ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea juratului de la Românii au Talent. Quizshow-ul lui Andi Moisescu nu a mai fost difuzat luni, 11 martie, de la ora 22:30, când Pro TV a programat filmul A fost odată în Mexic – Desperado 2.

Încă nu se știe dacă postul de televiziune a luat o decizie definitivă în ceea ce privește emisiunea Pe Bune?!,  prezentată de Andi Moisescu sau dacă a fost doar o măsură de moment. Pro TV încă nu a oferit un punct de vedere oficial cu privire la această temă.

Andi Moisescu va lua lecții de gătit

Ce se întâmplă cu emisiunea Apropo TV

Pro TV a făcut, însă, un anunț important despre Andi Moisescu. O altă emisiune prezentată de el, Apropo TV, se pregătește de un nou sezon. Producătorul show-ului, Red Spike Film, a precizat pentru paginademedia, că Apropo TV va avea două rubrici. În prima dintre ele, Meditații Virale, Andi Moisescu va dezbate viralele săptămânii alături de vloggeri, stand-uperi, influenceri și specialiști din zona de social media.

În cea de-a doua rubrică, Fast & Fresh by Bucătarium, Andi va lua primele lui lecții de gătit de la chefi cu experiență. „Este, în egală măsură, un pretext de a aduce online-ul pe sticlă și un antrenament pentru o nouă misiune pe care și-o asumă în acest an Andi Moisescu, să facă vlogging pe YouTube”, au declarat producătorii emisiunii.