Prințul Nicolae a stabilit data cununiei religioase! Unde își pune pirostriile!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
14/05/2018, 12:04
Prințul Nicolae a stabilit data cununiei religioase! Unde își pune pirostriile!
Prințul Nicolae a stabilit data cununiei religioase

Prințul Nicolae a făcut anunțul mult așteptat! Fostul principe se va cununa religios cu aleasa inimii sale, Alina-Maria Binder, pe data de 30 septembrie, la Sinaia! Ceremonia va fi oficiată la Biserica ”Sfântul Ilie” şi va fi urmată de o recepţie la care sunt aşteptaţi invitaţi din ţară şi străinătate.

”Nicolae al României şi Alina-Maria Binder sunt încântaţi să anunţe oficierea cununiei religioase la Biserica ”Sfântul Ilie” din Sinaia, în data de 30 septembrie 2018. Cununia religioasă va fi urmată de recepţie la care vor participa invitaţi din România şi de peste hotare”, a anunţat, duminică, pe Facebook, fostul principe Nicolae.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prințul Nicolae a stabilit data cununiei religioase și i-a invitat pe toți membrii Familiei Regale

Fostul principe Nicolae a recunoscut că relaţiile sale cu membrii familiei regale ”nu sunt cele mai bune” şi, chiar dacă nu are comunicare cu aceştia, îi va invita la nuntă. ”Sper că vor veni”, a spus fostul principe, care nu a dorit să dezvăluie şi alte nume de pe lista de invitaţi. El a precizat totuşi că are invitaţi din toată Europa, dar şi din SUA şi Australia.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×