Prințul Nicolae a fost implicat într-un accident rutier! ”Voi depune plângere la poliție”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/05/2018, 13:07
Prințul Nicolae a fost implicat într-un accident rutier! ”Voi depune plângere la poliție” GALERIE FOTO
Printul Nicolae a fost implicat într-un accident rutier

Prințul Nicolae a fost implicat, marţi, într-un accident rutier în nordul Capitalei, potrivit Mediafax, care citează surse din cadrul Poliţiei Rutiere. Potrivit reprezentanţlor Poliţiei Rutiere, nepotul Regelui Mihai I, Nicolae, a fost implicat într-o tamponare uşoară, în zona liceului francez din Bucureşti. Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, a făcut o înţelegere amiabilă cu celălalt şofer implicat. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Din primele cercetări, se pare că este vorba de nerespectarea distanţei între autoturisme, vinovat fiind celălalt șofer, care a tamponat mașina prințului Nicolae.

Prințul Nicolae a fost implicat într-un accident rutier

Celălalt șofer spune că a fost implicat într-un accident, iar prințul Nicolae nu a recunoscut că i-a îndoit mașina. “[Vă rog share – caut martorii unui accident] Acum jumătate de oră am avut parte de un tratament ‘regal’. Pe DN1, aproape de Liceul Francez, sensul către oras, am fost lovit de această mașină. Lovitură minoră, că traficul era blocat, dar suficient cât să nu mai pot deschide portbagajul. Nu am remarcat inițial îndoitura capotei așa sus, căutam lovitura mai jos, pe plăcuța de înmatriculare. Dar mi s-a sesizat de către pasagerii mașinii de pe banda alăturată, o mașină roșie. Șoferul BMW-ului din imagine, care ulterior s-a recomandat Nicolae de Roumanie, a spus că el nu a cauzat această pagubă, că eu aveam demult acea lovitură, că a remarcat-o înainte să mă lovească, și a plecat. Acum voi face reclamație la Poliția Daune ușoare, îl vor căuta pe Principe, așa e procedura. Dar aș avea nevoie sa îi găsesc pe martorii din mașina roșie, de lângă mine. Vă rog, share!!!”, a scris bărbatul, pe pagina lui de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×