GALERIE FOTO Prinţul Harry se pare că se iubeşte cu verişoara sa! Cei doi sunt aşteptaţi cu marele anunţ!

Filon Stan   
în Galerie foto
02/11/2017, 19:24
GALERIE FOTO Prinţul Harry se pare că se iubeşte cu verişoara sa! Cei doi sunt aşteptaţi cu marele anunţ! GALERIE FOTO

Prinţul Harry se pare că se iubeşte cu verişoara sa! Cel puţin aşa arată o investigaţie a arborelui genealogic al prinţului Harry şi al actriţei Meghan Markle. Studiu arată că cei doi sunt veri îndepărtaţi, având strămoşi comuni din secolul al XV-lea, cei din partea tatălui actriţei traversând Oceanul Atlantic în 1632, notează metro.co.uk. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Tatăl lui Meghan Markle, cineastul Thomas Markle, are un strămoş englez numit Ralph Bowes. Ralph Bowes a fost un magistrat însărcinat cu aplicarea legii în comitatul Durham, din Marea Britanie şi a trăit în perioada 1480-1518. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prinţul Harry se iubeşte cu verişoara sa. Meghan Markle, discriminată de mică

Bunurile lui au ajuns, prin succesiune, după mai multe generaţii, la George Bowes, un politician înrudit cu Elizabeth Bowes-Lyon. Elisabeth Bowes-Lyon a fost soţia regelui George al VI-lea al Regatului Unit şi mama Elisabetei a II-a, cea care urma să devină regină în 1952 şi până în prezent. Regina Elisabeta a II-a a devenit bunica lui Harry în 1984.

Meghan Markle s-a născut în Los Angeles şi este un militant pentru egalităţile de gen şi rasă, aceasta confruntându-se cu situaţii discriminatorii încă de mică. Actriţa a fost blamată că are un tată caucazian şi o mamă africană. Când era mică, oamenii credeau că mama ei îi este bonă, iar tatăl i-a cumpărat păpuşi albe şi negre pentru a nu se simţi discriminată.  Markle şi Harry, care au o relaţie de 14 luni, ar intenţiona să anunţe de Crăciun că se căsătoresc şi caută un apartament pentru a se muta împreună la Londra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×