Prinţul George mănâncă la cantina şcolii ca la un restaurant de lux

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 14:10
Prinţul George mănâncă la cantina şcolii ca la un restaurant de lux

Ragut de miel cu usturoi şi ierburi proaspete, file de somon cu salsa verde, couscous mediteranean, ratatouille cu trei tipuri de boane de fasole şi tarte portugheze cu cremă de ou. Nu este meniul vreunui restaurant cu cine ştie câte stele Michelin, ci meniul pe trei săptămâni al cantina unei şcoli din Marea Britanie, unde învaţă şi prinţul George.

Primul născut al prinţului William şi al ducesei de Cambridge a început şcoala, la începutul lunii septembrie. Prinţul George urmează cursurile la şcoala Thomas’s Battersea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prinţul George mănâncă sănătos

Echipa de catering de la Thomas’s Battersea dezvoltă feluri de mâncare „cu accent pe gătirea sănătoasă, arome şi prezentare”, potrivit site-ului şcolii. Meniul se schimbă odată cu sezonul, oferind prânzuri mai uşoare în lunile mai calde şi mese mai pline în lunile mai reci.

Meniul zilnic al prinţului include o gustare de dimineaţă; o supă şi pâine proaspătă; un fel principal cu o proteină (carne, peşte sau vegetariană), o legumă şi un carbohidrat, precum şi un desert.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×