I se spune Prinţesa şi face mai mulţi bani decât 90 la sută dintre români!

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
08/01/2018, 15:58
I se spune Prinţesa şi face mai mulţi bani decât 90 la sută dintre români! GALERIE FOTO

„Prinţesa” îşi bate joc toată ziua de bărbaţi. Îi înjură, îi blesteamă, le vorbeşte ca la ultimii oameni de pe Pământ şi îi face să simtă mai josnic decât ultimul animal! Cum reacţionează ei? Îi cumpără cadouri de zeci de mii de euro, îi oferă excursii all inclusive prin toate colţurile lumii şi îi trimit ultimele modele de genţi şi pantofi.

„Prinţesa” locuieşte în Brooklyn, are acum 30 de ani, dar domină bărbaţi din anul 2007! Prima dată a intrat în contact cu fetishurile bărbaţilor când era studentă. Nu credea să facă atâţia bani insultând bărbaţi care adoră să fie dominaţi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Prinţesa” îi înjoseşte pe bărbaţi, iar aceştia o fac milionară

Acum câştigă peste 160 de mii de euro pe an, are trei proprietăţi şi se plimbă cu cel mai scump cadou primit până acum: un autoturism BMW M3, în valoare de aproape 60 de mii de euro! Bărbaţii se ceartă pe Internet care să vorbească mai repede cu ea. Se laudă cu clienţi care revin de ani de zile la ea pentru a fi umiliţi, dominaţi!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×