Prinţ saudit mort în accident de elicopter, împreună cu mai mulţi înalţi demnitari

Filon Stan   
în Hotnews
06/11/2017, 14:57
Prinţ saudit mort în accident de elicopter, împreună cu mai mulţi înalţi demnitari

Tragedie de proporţii în Arabia Saudită! Prinţul saudit Mansour ben Moqrin, viceguvernatorul provinciei Assir, a murit duminică, la vârsta de 44 de ani, într-un accident de elicopter. Accidentul a avut loc în apropierea frontierei Arabiei Saudite cu Yemenul.

Canalele de televiziune care au relatat evenimentul nu au făcut referiri la cauzele accidentului care au dus la moartea prinţului Mansour ben Moqrin. Împreună cu Prinţul se mai aflau în elicopter alţi înalţi oficiali ai Arabiei Saudite, toţi piezându-şi viaţa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prinţ saudit mort in accident de elicopter! Alţi şase demnitari şi-au pierdut viaţa

Mansour bin Muqrin bin Abdulaziz Al Saud era om de afaceri, membru al Casei Saud şi consilier la Curtea Prinţului Moştenitor al Arabiei Saudite.

În aprilie 2015 a fost numit consilier al Custodelui Celor Două Moschei Sfinte, cu gradul de ministru. El era, totodată, vice-guvernator al provinciei Assir. El avea 44 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×