GALERIE FOTO. Fiul lui Michael Jackson a văzut moartea cu ochii! A ajuns de urgenţă la spital

Filon Stan   
în Galerie foto
04/11/2017, 00:02
GALERIE FOTO. Fiul lui Michael Jackson a văzut moartea cu ochii! A ajuns de urgenţă la spital GALERIE FOTO

Unul dintre moştenitorii starului Michael Jackson, la un as de moarte. Fiul său cel mare, Prince, a fost spitalizat joi, în Los Angeles, în urma unui accident de motocicletă.

Prince Michael Jackson, în vârstă de 20 de ani, a fost dus cu ambulanţa joi dimineaţă la un spital din Los Angeles, după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea, potrivit NME. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prince Michael Jackson a stat câteva ore la spital

Potrivit unei surse, „conducea pe o ploaie măruntă şi a pierdut controlul. Era destul de ameţit încât a fost nevoie să fie chemată o ambulanţă şi dus la cea mai apropiată secţie de urgenţe”.

Tânărul a suferit răni minore, fără fracturi şi a fost externat după câteva ore. După ce a publicat pe Instagram o fotografie făcută în ambulanţă, el a mulţumit, printr-o altă imagine, pentru urările primite.

Închide ×