Prin ce a trecut Carmen Harra când a fost în moarte clinică

Vasile Pârvan  
înStiri mondene
03/06/2018, 19:21
Prin ce a trecut Carmen Harra când a fost în moarte clinicăGALERIE FOTO
Carmen Harra

Prin ce a trecut Carmen Harra când a fost în moarte clinică – Carmen Harra a fost la un pas să-și piardă viața. Clarvăzătoarea a povestit despre teribila experiență pe care a avut-o în copilărie.

Carmen Harra a fost in moarte clinica. Vedeta care sustine ca are puteri de a prevesti viitorul a suferit in copilarie. Experienta a socat-o si i-a schimbat viata. Intamplarea a avut loc cand vedeta avea doar 5 ani, potrivit Ciao.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Eram la un picnic cu tata, cu mama, cu sora mea, eram lângă Someş, aveam 5 ani… Nu ştiam să înot şi am alunecat şi am căzut în Someş. Şi m-a luat apa, curentul foarte puternic şi am simţit cum mă duc, corpul meu se ducea la fund.

Vedeam corpul meu cum se duce la fundul Someşului şi eu mă ridicam din acest corp. Intram într-un mic tunel de lumină unde am început să văd nişte feţe, foarte clar, ale unor persoane. Erau nişte femeie, şi acum îmi amintesc, erau atât de clare”, a povestit Carmen Harra.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×