Primul hotel cu dame de companie mecanice! ”Nu ești infidel”

în Poze haioase
11/05/2018, 10:00
Primul hotel cu dame de companie mecanice! ”Nu ești infidel” GALERIE FOTO
Primul hotel cu dame de companie mecanice

Cu doar o lună înainte de Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, în Moscova a fost deschis primul hotel cu roboți sexuali, care așteaptă clienți din toată lumea, inclusiv pe jucătorii de fotbal care primesc acceptul antrenorilor! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Dolls Hotel, adică Hotelul Păpușilor, este situat în districtul financiar din Moscova. O cameră aici costă între 20 și 34 de euro pe oră, fără compania unui robot sexual, relatează Daily Mail. Pentru a beneficia de serviciile roboților Lolita, Sasha sau Isilel, un client trebuie să plătească 68 de euro pe oră. Damele de companie mecanice pot avea personalitrate independentă, pot fi timide sau obediente, în funcție de ce program selectează clientul. Păpușile sunt dezinfectate după fiecare utilizare, pericolele medicale fiind foarte reduse.

Primul hotel cu dame de companie mecanice, un loc plăcut, dacă ai lubrifiant suficient

Unul dintre clienții hotelului, Denis, a descris prima lui experiență. ”Păpușile sunt foarte realistic create, nu mă așteptam. Orgasmul a fost mai intens și mai lung decât cu o femeie reală. Singura problemă este să folosești suficient lubrifiant””Este grozav că poți avea un loc unde să te duci pentru noi experiențe fără să te simți vinovat sau că ești infidel. Mi-a plăcut totul, o recepționistă politicoasă, camere moderne, grozave și desigur o păpușă minunată” a spus un alt client, Maxim.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×