Primele imagini din apartamentul familiei care a murit intoxicată, în Rovinari!

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
13/06/2018, 13:17
Primele imagini din apartamentul familiei care a murit intoxicată, în Rovinari! GALERIE FOTO

ISU Gorj a pus la dispoziție mai multe imagini din garsoniera familiei Buruga, dar și cu blocul unde locuiau cei trei. Tragedia a cutremurat o țară întreagă. Imediat după ce pompierii au ajuns la fața locului, perimetrul din jurul blocului s-a umplut de oameni care îi cunoșteau pe cei acre au decedat.

Primele imagini din locuința familiei moarte în Rovinari. Ei locuiai în Marea Britanie și a venit acasă pentru nunta fratelui femeii
Primele imagini din locuința familiei moarte în Rovinari. Ei locuiai în Marea Britanie și a venit acasă pentru nunta fratelui femeii

În urma scurgerilor de gaze, marți seara, au murit trei persoane, potrivit celor de la ISU Gorj: tatăl, în vârstă de 39 de ani, mama (32 de ani) și fiica lor de doar 12 ani.

Primele imagini din apartamentul familiei care a murit intoxicată, în Rovinari

Imediat după ce au ajuns la  fața locului și au acordat primul ajutor, pompierii au realizat și câteva fotografii care îi vor ajuta probabil în evaluarea cauzelor producerii evenimentului nefericit. Pentru fetița în vârstă de 12 ani, medicii au încercat să facă tot posibilul să o salveze. Ea mai prezenta încă semne vitale, atunci când a fost găsită, separat de părinții ei. Din păcate, bilanțul tragediei a fost unul nefast, copila numărându-se și ea printre victimele care au decedat. Deși a fost transportată la spital, Alexandra nu a mai putut fi salvată. Drama este cu atât mai mare cu cât familia, care locuia în Marea Britanie, venise acasă pentru nunta fratelui femeii. Soarta a făcut ca în loc de nuntă, rudele să își plângă acum morții. ”Nu-mi vine să cred, copilul meu! Tocmai mi-a murit şoţul, bărbatul. Mi-a murit fratele meu, acum muriră…fata.”, a declarat mama femeii moarte.

Dumnezeu să îi ierte!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×