Primele imagini cu soţia şi copiii criminalului de la Braşov! Aici s-a produs triplul asasinat

Raluca Ogaru   
în Reality show
27/03/2018, 16:19
Primele imagini cu soţia şi copiii criminalului de la Braşov! Aici s-a produs triplul asasinat GALERIE FOTO
O vecină a relatat că a auzit aseară nişte ţipete, însă nu le-a dat importanţă, crezând că se joacă vreun copil. Respectiva a mai spus că familia în care s-a produs tripla crima era una liniştită, aceasta fiind şocată după aflarea terifiantei veşti. Am fost informaţi şi că soţii aveau o firmă, iar femeia ţinea contabilitatea. O fată (18 ani) şi un băiat (13 ani) sunt cei doi copii ucişi, despre ultimul aducându-ni-se la cunoştinţă că era o fire mai retrasă.
 
Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul în vârstă de 43 de ani, reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor, a fost ieri la Mânăstirea Şinca, iar când s-a întors şi-a omorât familia prin înjunghiere, după care a intenţionat să se sinucidă. Tripla crimă s-a produs într-un apartament situat la etajul 5 al unui bloc dat de curând în folosinţă, pe strada Stejarului, la numărul 4, potrivit mytex.ro.
 
Un braşovean a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, astăzi, fiind suspectat că şi-a ucis soţia şi pe cei doi copii ai lor, în vârstă de 13 şi 18 ani. Bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. În prezent se află în custodia Poliţiei. Cazul este instrumentat sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov.
Individul s-ar fi prezentat astăzi la Poliţie, plin de sânge, unde a relatat că şi-a omorât soţia, dar şi copiii săi.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×