Primele imagini cu burtica de gravidă a Adelinei Pestriţu! Cât de mult s-a îngrăşat

Raluca Ogaru   
în Femei frumoase
06/04/2018, 16:07
Primele imagini cu burtica de gravidă a Adelinei Pestriţu! Cât de mult s-a îngrăşat GALERIE FOTO

Este însărcinată în 5 luni, iar burtica de gravidă deja a început să se vadă! Adelina Pestriţu a început să ia forme şi oricât ar încerca, noua ei siluetă este tot mai urmărită de fanii care abia aşteaptă să o vadă în postura de mămică.

Adelina Pestriţu şi Cătălin Şteblea au anunţat că vor deveni părinţi, în luna februarie a acestui an. Cei doi nu îşi mai încap în piele de fericire, însă Adelina a făcut tot posibilul în acest timp să se menţină într-o formă cât mai bună. Burtica însă, a început să se vadă prin hainele tot mai largi pe care le etalează.

Adelina urmează să aibă un copil cu iubitul ei, Cătălin, un cunoscut băiat de oraş, care are o poreclă puţin cam ciudată, ”Fucky”. Acesta a avut mai multe relaţii tumultoase înainte de Adelina şi este pasionat de tatuaje.

”Dragii mei prieteni, la vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu şi iubitul meu, Virgil, suntem fericiţi să împărtăşim cu voi vestea că vom deveni părinţi. Fericirea noastră este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători şi un an de relaţie. Suntem copleşiţi de emoţii şi abia aşteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinţi.”, a fost anunţul făcut de Adelina Petriţu, în februarie. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×