Primele imagini cu burtica Andreei Ibacka! Gravidă în patru luni, a ieșit pentru prima dată în public

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
20/07/2018, 13:39
Primele imagini cu burtica Andreei Ibacka! Gravidă în patru luni, a ieșit pentru prima dată în public GALERIE FOTO

Andreea Ibacka a apărut pentru prima dată în public, după ce s-a aflat că este însărcinată, iar acum avem primele imagini cu burtica sa de gravidă. Soția lui Cabral a fost prezentă în emisiunea ”Vorbește lumea”, acolo unde a fost întâmpinată de o altă gravidă, Adela Popescu.

”Îți dai seama că am fost foarte bucurosi, orice femei simte un pic dinainte. Se mai umfla una, te mai doare alta, te mai înțeapă cealaltă…nu vreau sa intru in detalii. Am avut toate simptomele. Instinctul de femeie nu m-a înșelat, mi-am făcut testul fără să-l anunț, bineînțeles că a fost o bucurie enormă. E un copil pe care ni l-am dorit. Am consumat până acum toate etapele firești ale relației noastre. Acum trebuie să ne iasă pe nas că o să stăm mai mult pe lângă casă, dar nu am cum să mă vait la cât de mult ne-am plimbat. Am avut marele noroc să nu am niciun fel de problemă cu sarcină. N-am avut grețuri, nu mi-a fost rau, n-am leșinat. Am mâncat mai mult în primele trei luni, dar am avut un program normal, am putut să muncesc.” a povestit Andreea Ibacka în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Primele imagini cu burtica Andreei Ibacka

Andreea Ibacka ne-a arătat burtica pentru prima oară, aceste imagini fiind preluate din direct, din cadrul unei emisiuni TV. Tot aici, ea a recunoscut că vrea să nască natural. ”Am 21 de săptămâni acum. Deci patru luni jumate de sarcină. Soțul meu a fost primul care a aflat. Am anunțat părinții foarte repede, frații, bunicii. Am ales să ținem cât mai discret povestea asta la început. Suntem foarte emoționați, este un copil iubit și dorit. Era cumva firesc. Ne simțim foarte pregătiți. Decizia de a amâna până acum să avem un copil a fost ca să le aranjăm pe toate. Și bineînțeles că acum suntem în șantier. (…) Mi-aș dori să nasc natural. Eu am o toleranță destul de bună la durere.”, a mai povestit Andreea Ibacka.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×