Primele declarații ale Oanei Roman, după operația soțului: „Este la Terapie Intensivă, vin de la el acum”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/06/2018, 11:20
Primele declarații ale Oanei Roman, după operația soțului: „Este la Terapie Intensivă, vin de la el acum” GALERIE FOTO
Marius Elisei s-a operat

Soțul Oanei Roman a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată, la un genunchi. Marius Elisei și-a rupt ligamentul încrucișat și a fost nevoit să suporte o reconstrucție a acestuia. Greul însă de-abia acum vine. Marius va fi nevoit să  facă o recuperare de șase luni, pentru a-și putea recăpăta total mobilitatea. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Pentru o perioadă va merge cu cârje, fapt care o îngrozește pe Oana Roaman. „Am anunțat că o să mergem de la bal la spital. Marius era programat azi-dimieață să se opereze la genunchi pentru că nu a fost cuminte și s-a dus la fotbal și s-a accidentat și mai rău, respectiv o ruptură de ligament încrucișat la genunghi. La spitalul Universitar am mers azi-dimineața la ora 8, a suferit această intervenție chirurgicală care a mers bine, este sănătos. Recuperarea este mai grea, operația se face artroscopic, dar perioada grea de acum urmează. O perioadă lungă nu o să fie simplu, dar n-am avut de ales, asta e, ce să facem.

Marius Elisei se află la Terapie Intensivă

El este la terapie intensivă, am fost acum la el, începuse să îl doară, l-am lăsat să se odihnească și deabia mâine spre prânz o să meargă în salon. Era o pasiune fotbalul, dar deja avea piciorul lovit. Dacă recuperarea se va face cum trebuie, va putea să mai joace. Mie mi-e greu că trebuie să mă împac și cu copilul, cu munca, cu el. Mă gândesc cu groază cum o să fie, o să aibă cârje, să îl ajut să meargă. Și el a fost lângă mine când am avut probleme grave”, a spus Oana Roman, într-o intervenție telefonică la „Răi Da’ Buni”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×