Dezvăluirile lui Răzvan Simion după ce a fost prins cu amanta

Iuliana Spirache   
în Hotnews
25/06/2015, 15:58
Dezvăluirile lui Răzvan Simion după ce a fost prins cu amanta

În ultimele câteva zile, lumea showbiz-ului fierbe. Mai exact, de curând, a apărut în presă o informaţie cu privire la viaţa personală a simpaticului prezentator al matinalului Antenei 1, Răzvan Simion, acuzat că şi-ar înşela soţia cu o cântăreaţă celebră, Lidia Buble.

Zilele trecute, prezentatorul matinalului Antenei 1, Răzvan Simion, a fost surprins de paparazii ieşind din blocul în care ar locui cântăreaţa Lidia Buble, motiv pentru care presa a speculat pe tema unei relaţii pe care cei doi ar putea să o aibă. Şi, dacă până acum prezentatorul TV s-a abţinut să comenteze acest subiect, preferând să fie cât mai discret când vine vorba de viaţa personală, iată că informaţiile care au tot apărut în presă pe tema mariajului său şi pe tema ”amantei” pe care ar avea-o, l-au provocat să reacţioneze, el oferind o replică pe contul său de socializare.

”Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, aşa cum a fost viaţa noastră din spatele micului ecran şi până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată uşor de luat, dar fiecare dintre noi şi-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar şi poate centrul universului nostru şi, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea şi sprijinul părinţilor, al nostru, al amândurora. Am încercat întotdeauna ca viaţa mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, şi le mulţumesc colegilor care mi-au respectat această dorinţă deşi, prin prisma meseriei, au obligaţia de a alerga dupa senzaţional. Diana, m-ai învăţat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învăţat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră şi de durată. Pentru toate astea am să-ţi mulţumesc în fiecare zi!”, spune Răzvan Simion.

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×