Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu despre noua cucerire! De când se cunosc!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
20/06/2018, 10:32
Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu despre noua cucerire! De când se cunosc! GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Tristan Tate, cel cu care a fost fotografiată la un restaurant din București! Vedeta spune că nu poate vorbi încă despre o relație cu omul de afaceri britanic. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“Imi asum faptul ca, acum, sunt o femeie libera. Despre Tristan ce pot sa spun? In primul rand nu pot sa spun ca am o relatie, ci ca ma intalnesc cu cineva. Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari. Ne intalnim, dar nu putem vorbi de o relatie pentru ca nu stim ce ne rezerva viitorul, dar pot sa spun ca in prezent suntem foarte bine”, a explicat Bianca Dragusanu pentru Wowbiz.ro!

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre Tristan Tate

“Ne stim de cateva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot sa spun ca el nici nu stia cine sunt. Mi-a spus ca vrea sa ma vada in realitate, dupa ce m-a vazut in poza, mi-a spus ca vrea sa vada daca am doi metri si eu, ca el cam atat are. Si cand ne-am vazut prima oara, mi-am dat seama ca el, pe bune, nu stia cine sunt. Oricum, tin sa precizez ca decizia de a ma desparti de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatura cu Mr. Tate. Intre noi nu s-a pus problema de infidelitate. Il respect enorm de Victor, il iubesc, e tatal copilului meu minunat, il voi pastra in inima pentru totdeaua si ii voi fi, la nevoie, sprijin in orice, asa cum stiu ca ar fi si el pentru mine”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Cu ce se ocupă, de fapt, Tristant Tate

Dacă, oficial, sportivul englez Tristan Tate și fratele său, care au câștigat milioane de euro din meciurile de kickboxing, se ocupă acum cu agricultura,  în județul Brașov, în spatele acestor afaceri se pare că s-ar afla cu totul alte lucruri, potrivit Cancan.ro. Conform unor surse bine informate, Tristan și fratele său, Andrew, au pus bazele unui adevărat imperiu în domeniul videochat-ului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×