Primarul orașului Salonic, bătut de protestatari. Imagini de coșmar!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/05/2018, 15:20
Primarul orașului Salonic, bătut de protestatari. Imagini de coșmar!
Primarul orasului Salonic, batut de protestatari

Imagini șocante surprinse în Grecia, unde primarul orașului Salonic a fost bătut măr de mai mulți protestatari. Aceștia l-au înconjurat pe edilul Yiannis Boutaris, în vârstă de 75 de ani, și l-au luat la bătaie la un miting.

Edilul a ajuns de la protest, direct la spital! Boutaris este văzut, în imagini, mai întâi interpelat de participanţi la adunare. Apoi, în timp ce pleca, s-a aruncat cu obiecte spre el. La un moment dat, primarul a căzut la pământ. La sfârşit, câţiva oameni încercau să spargă geamurile maşinii cu care Boutaris părăsea locul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Primarul orașului Salonic, bătut de protestatari, a ajuns direct la spital

Biroul de presă al prim-ministrului Alexis Tsipras a atribuit incidentul unor „derbedei de extremă dreapta”. Primarul din Salonic este o figură controversată pe scena politică din Grecia. Boutaris şi-a atras adesea criticile extremiştilor pentru declaraţiile sale pe subiecte sensibile precum Macedonia, Turcia şi Israel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×