Prima imagine cu criminalul de la Braşov, după ce a comis crima! Ce s-a descoperit la autopsie

Raluca Ogaru   
în Reality show
29/03/2018, 14:07
Prima imagine cu criminalul de la Braşov, după ce a comis crima! Ce s-a descoperit la autopsie GALERIE FOTO

Conform raportul preliminar al autopsiilor efectutate în cazul femeii de 42 de ani şi a celor doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani, ucişi de Florin Mircea Buliga, arată că toate victimele au fost omorâte în somn.

Rezultatele autopsiei arată că Florin Buliga nu a minţit în timpul anchetei. Florin Buliga şi-a ucis soţia cu trei lovituri de cuţit, fiica cu opt lovituri, iar băiatul cu trei lovituri de cuţit, toate în dreptul inimii.
 
”Raportul preliminar al autopsiei confirmă că victimele au fost înjunghiate în somn. Din acest raport reiese că nu prezintă urme de apărare, semn că victimele nu s-au putut lupta pentru viaţa lor. Urmează să primim redactat raportul complet şi atunci vom avea mai multe informaţii. Aşteptăm în zilele următoare şi rezultatul analizelor de sânge şi urină prelevate de la Florin Mircea Buliga, care ne vor arăta dacă a consumat alcool sau droguri în ziua crimei”, a declarat procurorul de caz Daniel Dancă, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, potrivit mytex.ro.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×