Prezentatoarea Carmen State a murit!

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
19/07/2018, 14:03
Prezentatoarea Carmen State a murit! GALERIE FOTO
Prezentatoarea Carmen State a murit!

Prezentatoarea Carmen State a murit! Prezentatoarea emisiunii „Fără etichetă” de la TVR1 a murit. Tragicul anunț a șocat lumea presei, iar vestea a picat ca un fulger pentru familia și apropiații prezentatoarei. Prezentatoarea TV de la TVR 1 se afla în vacanță.

Carmen State avea doar 51 de ani, iar potrivit informațiilor apărute în presă, aceasta a murit în urma unui infarct în timp ce se afla în vacanță la Băile Herculane. Pe rețelele de socializare au apărut deja mesaje de condoleanțe pentru prezentatoarea TV.

„Adio, Carmen State! Dumnezeu să te odihnească în pace! Carmen State, producător și realizator tv la TVR, gazda emisiunii ‘Fără etichetă’, o emisiune  care cuprindea documentare, interviuri, ştiri și reportaje cu teme din domeniul social şi educativ, portrete, emisiuni muzicale cu şi despre oameni simpli şi emisiuni despre personalităţi ale etniei rrome. Carmen State nu a pierdut nici o oportunitate în a arăta că și în rândul rromilor există tineri și oameni valorosi. În Ormenis, judetul Brașov, a fost de două ori. Ultima oară a fost în aprilie anul curent si sunt sigur ca i-a plăcut foarte mult!”.

Cu doar două zile în urmă, jurnalista își postase pe contul personal de Facebook imagini din vacanța pe care și-o luase. ”Se vede sau nu… Sunt la Herculane!  Ce vă spune asta? Cum? Că am îmbătrânit?  În niciun caz! , a scris Carmen State.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×