Prezentatoarea TV s-a îmbătat, le-a arătat paparazzilor semne obscene şi s-a dezbrăcat de faţă cu ei

Filon Stan  
înFemei frumoase
01/02/2018, 04:00
Prezentatoarea TV s-a îmbătat, le-a arătat paparazzilor semne obscene şi s-a dezbrăcat de faţă cu eiGALERIE FOTO

Protagonistă este Sara Tomassi! Actriţă şi prezentatoare TV, italianca a devenit cunsocută în toată lumea în urmă cu mai mulţi ani, pentru relaţia interzisă cu fostul prim-ministru Silvio Berlusconi. Iar acum a revenit în actualitate printr-o serie de fotografii de-a dreptul uluitoare. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Seara a început foarte liniştit, cu o ieşire alături de iubitul ei,  într-un restaurant de lux din Roma. Nimic nu anunţa ce avea să urmeze. Poate paharele de vin, în număr foarte mare, date pe gât de Sara! Şi astfel, vedeta nu a stat mult pe gânduri şi, mai întâi, le-a arătat paparazzilor prezenţi semne obscene.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nu s-a oprit aici! Şi-a dat lenjeria intimă jos, la masă, şi-a dat singură jos fustiţa şi le-a arătat tot fotografilor aflaţi pe urmele ei. Ce-i drept nici paparazzilor nu le-a venit să creadă. Iar acum cu siguranţă Sara Tomassi regretă. Dar este mult prea târziu, pozele au fost făcute publice. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×