Preotul a scos mortul din biserică pentru a face curat, la Piatra Neamţ! Scene revoltătoare

Raluca Ogaru   
în Reality show
12/04/2018, 17:18
Preotul a scos mortul din biserică pentru a face curat, la Piatra Neamţ! Scene revoltătoare GALERIE FOTO

Vezi galeria foto cu mortul in curtea bisericii!

Întâmplarea care a revoltat comunitatea locală a avut loc ieri, 11 aprilie, la o biserică din centrul oraşului Piatra Neamţ. Rudele s-au prezentat la biserică, la ora 9.00, aşa cum au stabilit cu preotul, însă la 20 de minute de la începerea slujbei, acesta din urmă le-a spus oamenilor veniţi la înmormântare să scoată mortul afară. Mai mult, însă, preotul a cerut ca slujba să fie reluată la ora 11.00, dar în curtea bisericii.

Rudele au asistat revoltate, dar neputincioase la acest incident, parcă necrezând ce le aud urechile. S-au conformat şi, timp de o oră şi jumătate, au privit cum preotul le dădea indicaţii celor care făceau curăţenie în curtea bisericii.

Dezlegarea acestui mister constă în faptul că, în zilele următoare, este aşteptat la biserica din Piatra Neamţ Înaltpreasfinţitul Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. Pentru acest eveniment, trebuie să fie totul bec, aşa că nu a mai contat că firma de curăţenie care trebuie să se ocupe de asta a venit fix în mijlocul slujbei, a avut prioritate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×