Preot găsit împușcat în cap! Anchetatorii sunt la fața locului!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/05/2018, 13:00
Preot găsit împușcat în cap! Anchetatorii sunt la fața locului!
Preot găsit împușcat în cap

Descoperire macabră în județul Arad! Preotul ortodox din comuna Hăşmaş a fost găsit împuşcat mortal. Cea care l-a găsit mort pe preot este chiar soția sa.

UPDATE: Arhiepiscopia Aradului a emis un comunicat în care „anunță cu regret că, miercuri, 16 mai 2018, Părintele Ioan-Cucu Pelea, preot paroh în Parohia Hăşmaş, Protopopiatul Ineu, a fost găsit mort de către soția sa, în pescăria ce o deținea pe raza localităţii Comăneşti. Conducerea Arhiepiscopiei Aradului aşteaptă rezultatul cercetărilor şi stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul. Colegii săi, frați întru slujire, din cadrul Arhiepiscopiei Aradului sunt alături de familia colegului lor, preotul Ioan-Cucu Pelea, parohul bisericii «Cuvioasa Paraschiva» din localitatea Hășmaș, Protopopiatul Ineu, care a trecut la cele veșnice. În aceste momente ne rugăm lui Dumnezeu, Izvorul vieții, să-i așeze sufletul împreună cu drepții și să dăruiască mângâiere și ajutor familiei sale îndoliate, în aceste momente de întristare și durere.”, potrivit ardon.ro.

Bărbatul de 54 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge chiar pe terenul pescăriei pe care o deţinea între localităţile Comăneşti şi Tăgădău. Soția sa a sunat la 112, dar medicii au constatat decesul.

Preotul găsit împușcat în cap își păzea afacerea

Primele informaţii arată că preotul este împuşcat în faţa, iar anchetatorii spun că din poziţia în care a fost găsit corpul şi arma care era în faţa cadavrului iau în calcul două variante: sinucidere sau accident, arma putându-se declanşa întâlmplător. Se pare că preotul era nemulțumit de faptul că mai mulți oameni veneau și pescuiau fără aprobarea sa, așa că s-a dus să-și păzească afacerea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×