Premii uriaşe câştigate la Loz în plic! Anunţul făcut de Loteria Română

Claudiu Surmei   
în Loto
29/01/2019, 10:31
Premii uriaşe câştigate la Loz în plic! Anunţul făcut de Loteria Română GALERIE FOTO
Loteria Română a acordat premii uriașe la Loz în plic

Trei premii în valoare de câte 10.000 de lei fiecare au fost câștigate la cel mai recent loz în plic lansat de Loteria Română. Norocoșii sunt din București, Câmpina și Turda și au intrat în posesia premiilor după ce au jucat la „Loz fabricat în România.”

Pe lângă premiile oferite în urma extragerilor Loto care au loc de două ori pe săptămână, Loteria Română mai oferă premii și în cadrul altor concursuri. La ultima extragere Loto, cea din data de 27 ianuarie 2019, s-au acordat 20.097 de premii în valoare totală de 1.308.059,25 lei. Conform informațiilor publicate pe pagina oficială a agenției jocurilor de noroc, cel mai important câștig s-a înregistrat la categoria I a jocului Loto 5 din 40, anume: 166.348,80 lei. Biletul norocos a fost jucat la agenția 35-026 din Buziaș, județul Timiș, și a fost completat cu patru variante simple la Loto 5/40 și o variantă la Super Noroc”, a anunțat Loteria Română.

Facebook Loteria Română
Facebook Loteria Română

Loteria Română a acordat premii uriașe la Loz în plic

Extragerile Loto pot oferi premii uriașe, însă sume importante se pot câștiga și la loz în plic. „Săptămâna trecută, cel mai recent #lozînplic lansat de #LoteriaRomână, intitulat „Loz fabricat în România”, s-a dovedit extrem de darnic cu marile câștiguri cap de afiș. Astfel, nu mai puțin de trei premii, a câte 10.000 lei fiecare, au ajuns în București, Câmpina și Turda. Nu vă faceți griji, au mai rămas destule alte mari premii cap de afiș, puse în joc. Mult #noroc!”, este anunțul făcut pe pagina de Facebook a Loteriei Române.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×