Premieră la Ferma de la PRO TV! Brigitte și Ioana Filimon s-au duelat, însă niciuna nu a plecat acasă

Ediția de joi, 7 martie, a show-ului Ferma, de la PRO TV, a fost o premieră. După eliminarea Claudiei Pavel a prierdut duelul împotriva Brigittei Sfăt, săptămâna trecută, cântăreața a desemnat-o pe Diana Belbiță, prietena sa, ca lider al fermei. Aceasta s-a luptat, pentru titlul mult dorit de toți competitorii, cu Marius, cel despre care se spune că s-ar apropia din ce în ce mai tare de ea, și a și câștigat.

Brigitte și Ioana Filimon s-au duelat, însă niciuna nu a plecat acasă

Luptătoarea le-a propus pe Brigitte și fosta Miss România la duel, urmând ca una dintre cele două să plece acasă, însă nu a fost așa. Înainte de bătălie, prietenia dintre Filimon și femeia de afaceri, care a fost într-o armonie totală pe parcursul concursului, a luat o turnură neașteptată și s-a transformat în rivalitate. După ce și-au descărcat furia una pe cealaltă, a urmat să se confrunte în ring. Chiar dacă Brigitte și-a cerut iertare de la prietena ei, modelul a susținut că nu a putut să o ierte din cauza injuriilor care i-au fost aduse tocmai de cea pe care o considera cel mai drag suflet din competiție.

Pentru a se revanșa față de fosta ei amică, Brigitte a ales proba de îndemânare, declarând că s-a gândit că ar fi mai potrivită pentru rivala ei. În cadrul probei numărul 2 al duelului, producătorii emisiunii le-au ironizat pe cele două, acestea fiind nevoite să dărâme cutii care aveau imprimate fețele lor, fiecare dărâmând recipientul ce conținea portretul adversarei.

În ediția din 7 martie a show-ului Ferma, Brigitte și Ioana Filimon s-au luptat cot la cot pentru a rămâne în emisiune

Brigitte li s-a alăturat ”Bandiților”

Cea care a câștigat pe bună dreptate lupta a fost Ioana Filimon, Brigitte fiind nevoită să își ia rămas bun de la cei cu care a împărțit aceeași bucată de pâine o bucată de vreme. „Au fost multe intrigi, am încercat să mă lupt cu morile de vânt. Da, am fost deranjată să am spus și eu vorbe urâte. Mi-ar fi plăcut să plec de aici altfel”, a spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Femeia de afaceri a rămas în competiție, dar printre Bandiți

Cu toate acestea, drumul ei în emisiunea nu s-a oprit aici, deoarece prezentatorii show-ului i-au pregătit o surpriză. Înainte de duel, prezentatoarea show-ului, Mihaela Rădulescu, a rugat concurenții să voteze pe cine și-ar dori să salveze din duel. Brigitte a primit mai multe voturi decât Ioana, așa că aceasta li s-a alăturat „Bandiților”, fără ca cei din fermă să știe.