Pozele compromițătoare cu directoarea și elevul din Focșani au fost făcute publice de soțul femeii!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/05/2018, 22:28
Pozele compromițătoare cu directoarea și elevul din Focșani au fost făcute publice de soțul femeii! GALERIE FOTO
Diana Tăicuţu, în vârstă de 36 de ani și fostă directoare la Liceul de Artă “Gheorghe Tăttărescu” din Focşani a ținut prima pagină a ziarelor, după ce a fost filmată în cele mai intime momente trăite alături de elevul său. Fotografiile cu cei doi au făcut înconjurul Internetului! 

O știre venită din Focșani a cutremurat din nou România! Directoarea unei școli a fost filmată în timp ce se iubea cu un elev de-al său! Imaginile sunt filmate în casa femeii de 36 de ani și par a fi surprinse de o cameră de supraveghere!

Directoarea Liceului de Arte din Focșani, Diana Rozalia Tăicuţu, a spus că este în plin divorț cu soțul ei, profesor la aceeași școală. Se pare că bărbatul o suspecta pe soția lui că îl înșală și a montat o cameră de supraveghere în casă. Chiar el se pare că este cel care a făcut publice imaginile compromițătoare pe Internet!

Imaginile cu profesoara și elevul au fost postate de soțul cu care este în divorț

“O ştiu de atâţia ani. Ne-a pus într-o situaţie foarte grea, toţi am fost daţi peste cap”, a declarat una dintre profesoarele liceului unde este director Diana Rozalia Tăicuţu. Inspectoratul şcolar din Focşani a început o anchetă, iar la scurt timp, directoarea a anunţat că îşi dă demisia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×