Ochii care nu se văd… te văd! Vedeta a făcut-o de oaie la mare! Valul i-a „furat” bikinii şi…

in Femei frumoase
12/03/2018, 15:11
Ochii care nu se văd… te văd! Vedeta a făcut-o de oaie la mare! Valul i-a „furat” bikinii şi… GALERIE FOTO

Devenită celebră după ce a participat la reality show-ul „Big Brother” – şi considerată de mulţi cea mai sexy femeie care a intrat în casa „Fratelui cel Mare” -, Lisa Clarke revine în centrul atenţiei în cel mai incitant mod cu putinţă.

Focoasa brunetă se află în aceste zile la mare, mai precis în Australia, dar cu paparazzii pe urmele ei. VEZI TOATE POZELE CU LISA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Imaginile au fost realizate în exc plajă Tamarama Beach din Sydney. Lisa a intrat în apă într-un costum de baie de culoare neagră şi era cât pe ce să iasă fără el, după ce un val „şugubăţ” i-a luat bikinii. Ce a urmat?! Aflaţi accesând imaginile din galeria foto de sus!

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.