Imagini bombă de paparazzi la nudişti! Vedeta TV a crezut că nimeni nu o vede, dar s-a înşelat amarnic

înFemei frumoase
19/01/2018, 16:30
Imagini bombă de paparazzi la nudişti! Vedeta TV a crezut că nimeni nu o vede, dar s-a înşelat amarnicGALERIE FOTO

O vedetă a profitat de faptul că nu era prea multă lume pe o plajă de nudişti şi a renunţat la sutien. Frumoasa nu ştia, dar în preajmă se afla în acea zi un paparazzi iscusit, care nu a ratat nici măcar un moment din show-ul gratuit oferit.

Frumoasa Kelly Rohrbach a profitat de ziua frumoasă şi s-a bronzat uniform, fără dungi, iar noi îi mulţumim pentru asta. Mai mult, fotomodelul a făcut şi mai multe mişcări de yoga, poziţiile adoptate fiind foarte solicitante.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 Poze paparazzi la nudişti. Vedeta, prinsă goală

Kelly Rohrbach, este fosta iubita a lui Leonardo Di Caprio. Are 27 de ani, este fotomodel şi vedetă TV. În cinematografie s-a făcut remarcată în rolurile pe care le-a jucat în mai multe seriale din SUA, cum ar fi „Angie Tribeca”, „The PET Squad Files” şi „Rizzoli & Isles” dar şi-a pus amprenta şi în serialul „Doi Bărbaţi şi Jumătate”, transmis si înRomânia.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×