Poze din tinerețea Elenei Udrea! Din adolescenţă a fost o femeie care întorcea toate privirile

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
26/10/2018, 10:04
Poze din tinerețea Elenei Udrea! Din adolescenţă a fost o femeie care întorcea toate privirile GALERIE FOTO

Poze din tinerețea Elenei Udrea! Din adolescenţă a fost o femeie care întorcea toate privirile. Brunetă pe atunci, ea s-a făcut remarcată încă din timpul liceului, când a participat la un concurs de frumuseţe în Buzău, oraşul ei natal.

Udrea a cochetat cu modelingul încă de pe băncile şcolii, iar paginile unui ziar local din Buzău o prezintă pe fosta politiciană în ipostaze provocatoare. Atunci, tânăra Elena Udrea, în vârstă de doar 17 ani, a participat la concursul Miss Adolescenţă 1991. Blonda de acum nu a avut prea mare succes.

Poze din tinerețea Elenei Udrea! Din adolescenţă a fost o femeie care întorcea toate privirile

Deși era cea mai frumoasă apariţie de pe scenă’, după cum apreciau organizatorii, publicul n-a plăcut-o prea mult pe fata din cartierul Micro 5.

Mai mult decât atât, când Elena a încercat să recite o poezie în cadrul prezentării, băieţii din sală au început să fluiere, iar timida liceană a fost nevoită să părăsească în lacrimi scena. Aşa a ajuns Elena Udrea să fie învinsă de cele mai urâte concurente’, după cum scriau la vremea respectivă autorii unui articol apărut în ziarul local.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×