Povestea lui Cristi Georgescu, reporterul fără o mână de la Observator! Medicii l-au aruncat la morgă, la naștere

Cristi Gorgescu, reporter la Observator, are o poveste de viaţă tulburătoare. Tânărul s-a născut chiar de Crăciun, în 1987, la Maternitatea din Ploieşti. Era perioada comunismului şi a venit pe lume printr-o operaţie de cezariană. Numai că medicul a fost neatent şi i-a secţionat mâna stângă în timpul intervenţiei iar pentru a-şi şterge fapta l-a trimis pe nou-născut la morga spitalului.

Norocul a făcut ca o asistentă să îl găsească pe micuţ, care se zbătea pe podea. Timp de trei ore a stat aşa, până când a fost găsit şi salvat. A fost operat apoi de urgenţă, cusut unde fusese tăiat, şi un an de zile a fost ţinut în spital, în incubator.

Povestea tulburătoare a reporterului fără o mână, Cristi Georgescu

Tatăl lui Cristi Georgescu a aflat după ce fiul său a fost găsit că acesta avea un defect la o mână, dar nu s-ar fi gândit că acest lucru ţine de întregul braţ. Asistenta l-a povestit apoi părinţilor cele întâmplate şi cum a fost găsit copilul lor, însă nimeni nu a vrut să dea curs investigaţiei, părinţii au fost mulţumiţi că fiul lor a fost salvat. Acum, băiatul născut pe 25 decembrie 1987 îşi urmează pasiunea, este jurnalist, dar nu vrea să afle ce s-a întâmplat atunci, este doar recunoscător că trăieşte:

„Colegi de-ai mei îmi spuneau să căutăm, dar nu am vrut. Eu ştiu că în vremea comunistă nu era ca acum, erau perioadele când oamenii se acopereau unii pe alţii. Mama a fost o femeie care dădea naştere celui de-al treilea copil… Ai mei nu ştiau nici măcar dacă m-am născut şi cum a fost totul… Trei ore a durat, atât am stat acolo…Că era tăiată sau nu… până am fost găsit”, a povestit Cristi Georgescu la XNS, citat de antena1.ro.

Cristi Georgescu se fotografiază alături de cântăreaţa Nicoleta Matei (Nico)